Uluslararası nakliyat sektöründe çağdaş ve teknolojik yöntemlerle faaliyet gösteren Kömürler Nakliyat uluslararası kara taşımacılığında da geniş ve kampsamlı hizmetler vermektedir.

Çağdaş ve modern araçlarımız ile Türkiye ve Avrupa arasında düzenli olarak komple ve parsiyel araç yüklemeleri yaparak Güneydoğu' nun en iyi ve en çok yol alan lojistik firmaları arasındadır.

Firmamız C-2 Yetki belgesi sahibi olup UND ( Uluslar Arası Nakliyeciler Derneği) üyesidir. Firmamız bünyesinde C-2 yetki belgesi listemizde kayıtlı bulunan 30 adet öz mal çekici, 25 adet öz mal yarı römork, 13 adet öz mal Silobaz Tanker Yarı römork ve ayrıca 10 adet kiralık çekici araç, 8 adet kiralık yarı römork araç, 8 adet kiralık Silobaz tanker yarı römork araç, firmamız çatısı altında çalışmaktadır.

Firmamız çalışma alanı; Orta doğu-Irak, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Avrupa ülkelerine çeşitli yük nakli çerçevesinde olup bu sektörde 28 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir. Araç filomuza 2008 yılı içerisinde yapılan araç alımı ile 8 adet mal çekici ve 8 adet yarı römork katılmıştır.